bli med oss
på bølgen blå!

Blått Senter utvikler og tilbyr forskjellige marine opplevelser og aktiviteter. Vi samarbeider med flere reiselivsaktører i regionen og kan skreddersy opplevelser til store og små grupper eller for individuelle reisende.

Opplevelser

Speed sightseeing
Bli med på en times speedsightseeing i skjærgården og opplev noen av sørlandskystens flotteste perler. Vi kjører etter drop-in system - minimum 6 personer og maximum 12 personer.
Lei en båt
Blått Senter tilbyr utleie av små båter. Er du båtvant og har båtførerbevis kan du leie deg en egen båt for en dag og ta deg ut i skjærgården. Maks 6 personer i hver båt.
Komfort cruise
Vi skreddersyr eksklusive skjærgårdsturer i vår komfortable Nord Star 40 Fly. Hele året tilbyr vi alt fra ren sjøtaxi til tilrettelagte turer med aktiviteter og matservering. Maks 12 passasjerer.
Fiske med guide
Blått Senter tilbyr fiskeopplevelser med en av verdens best sertifiserte fiskeguider. Vår mann tar din fisketur til nye høyder hvor alle sansene blir aktivert.
Havrafting
Utrolig spennende gruppeaktivitet hvor man virkelig får kjenne på hestekrefter og naturkrefter. Båten tar opptil 11 passasjerer og har en toppfart på drøyt 60 knop.
Blått Senter er et marint aktivitetssenter og treffpunkt. Vi holder til i Kommandantboligen på Odderøya i Kristiansand.