bli med oss
på bølgen blå!

Blått Senter utvikler og tilbyr forskjellige marine opplevelser og aktiviteter. Vi samarbeider med flere reiselivsaktører i regionen og kan skreddersy opplevelser til store og små grupper eller for individuelle reisende.
Speed sightseeing
Kjøp deg en times speedsightseeing i skjærgården og oppleve noen av sørlandskystens flotteste perler. Flere daglige avganger fra vår brygge ved Blått Senter på Odderøya.
Book nå!
Komfort cruise
Vi skreddersyr eksklusive skjærgårdsturer i vår komfortable Nord Star 40 Fly. Hele året tilbyr vi alt fra ren sjøtaxi til tilrettelagte turer med aktiviteter og matservering. Maks 12 passasjerer.
Les mer
Slow cruise
En herlig tur for de som vil feriere i ekte sørlandstempo. Prøv en 4 timers tur med Grace, en 40 fot stor og svært sjarmerende Colin Archer seilbåt.
Les mer
RIB safari
Spennende eksklusive skjærgårdstur i en komfortabel Grand Drive 750 med plass til 6 personer. Perfekt for familie eller små grupper. Prøv en 2 timers tur inkludert opp til 40 nautiske mil.
Les mer
Lei din egen båt
Blått Senter tilbyr utleie av små båter. Er du båtvant og har båtførerbevis kan du leie deg en egen båt for en dag og ta deg ut i skjærgården. Maks 6 personer i hver båt.
Book nå!
Fiske med guide
Blått Senter tilbyr fiskeopplevelser med en av verdens best sertifiserte fiskeguider. Vår mann tar din fisketur til nye høyder hvor alle sansene blir aktivert.
Les mer
Havrafting
Utrolig spennende gruppeaktivitet hvor man virkelig får kjenne på hestekrefter og naturkrefter. Båten tar opptil 11 passasjerer og har en toppfart på drøyt 60 knop.
Les mer
Blått Senter er et marint aktivitetssenter og treffpunkt. Vi holder til i Kommandantboligen på Odderøya i Kristiansand.