alt for havet

Blått Senter er et sjørettet aktivitetssenter i Kristiansand.

Blått Senter holder til i Kommandantboligen på Odderøya i Kristiansand.
Fra vår lokalisering midt i byens opplevelsestilbud tilbyr vi sjørettete aktiviteter til lokalbefolkning og turister.
  • Blått Senter har en egen kaifront for avganger like nedenfor senteret (ved broa til Odderøya).
  • Der ligger også våre utleiebåter; Pioner Explorer 16 fot, med 60 hk Yamaha.
  • Vi samarbeider med aktører som kan tilby marine naturopplevelser, kurs, fisketurer, havrafting, overnatting og annet i vår fantastiske skjærgård.
  • Blått Senter (ved Natur Norge AS) har et oppdrag for Handelens Miljøfond og Rydd Norge Agder: Vi skal innen utgangen av 2023 rydde ytre kystlinje for plastsøppel fra Lindesnes til Lillesand. En kystlinje på ca 550 km.
  • Våre lokaler (Kommandantboligens 1. etasje) kan leies til større evenementer. Det er veldig populært for bryllup og konfirmasjoner, men egner seg også godt for firmafester eller konferanser. For riktig store arrangementer benytter vi også det store teltet i hagen. Det er lagt opp profesjonelt A/V-utstyr.

    Se www.mannskapsmessa.no for tilbud og booking.
Blått Senter utvikles og drives av attraksjonsselskapet Natur Norge AS. Selskapets ansatte holder til i kontorene i 2. etg. av senteret. Her har også selskape Norships og Bring Marine sine kontorer.
Natur Norge AS utvikler Blått Senter som en forløper for en større marin attraksjon i Kristiansand. I 2023 starter vi en mulighetsstudie for et marint miljøobservatorium/akvarium ved navn Den Blå Hage. Mulighetsstudien skal utføres i samarbeide med arkitektkontoret www.snohetta.com.
Er du interessert i utviklingen av våre marine attraksjonsprosjekter?

Ta kontakt med daglig leder i Natur Norge AS - Jarle Thorkildsen, tlf. 40402507.