alt for havet

Blått Senter er et sjørettet aktivitetssenter for turisme og lokalbefolkning i Kristiansand.
Blått Senter holder til i Kommandantboligen Odderøya i Kristiansand. Med lokalisering i hjertet av byens opplevelsestilbud skal vi utvikle et sjørettet tilbud til lokalbefolkning og turister.
  • Blått Senter har en egen kaifront til anløp av våre 12-seters båter like nedenfor senteret.
  • Blått Senter har et bredt marint engasjement og søker samarbeide med aktører som kan tilby marine naturopplevelser, kurs, overnatting eller annet i vår fantastiske skjærgård.
  • Blått Senter ved Natur Norge AS har oppdrag for Handelens Miljøfond og Rydd Norge Agder og skal innen utgangen av 2023 rydde ytre kystlinje for plastsøppel i Kristiansand og Lindesnes. En kystlinje på ca 550 km.
  • Fra 20 juni 2022 åpner vi egen utendørs sommerkafé med god kaffe og is servert i skål. Fra kaféen kan du nyte utsikten over byens båtliv.
  • Våre lokaler, Kommandantboligen kan også leies til større evenementer.
    Se www.mannskapsmessa.no for tilbud og booking.
Blått Senter utvikles og drives av attraksjonsselskapet Natur Norge AS. www.naturenorge.no Dette selskapets ansatte holder til i kontorene i 2. etg. av senteret. Her har også selskapet www.norships.no kontorer.
Natur Norge AS utvikler Blått Senter som en forløper for en større marin attraksjon i Kristiansand. Høsten 2022 starter vi en mulighetsstudie for et marint miljøobservatorium/akvarium ved navn Den Blå Hage. Mulighetsstudien skal utføres i samarbeide med arkitektkontoret www.snohetta.com.
Er du interessert i utviklingen av våre marine attraksjonsprosjekter?
Ta kontakt med daglig leder i Natur Norge AS - Jarle Thorkildsen, tlf 40402507.