TILBAKE

BLÅ AKTIVITETER

alt for havet!

Blått Senters visjon er å gi folk gode relasjoner til havet. Vi tilbyr meningsfulle opplevelser som opplyser, begeistrer og engasjerer. Som en naturlig følge har vi tatt på oss å rydde skjærgården fra Mandal til Lillesand 2022 - 2023. Kanskje du vil være med?

Charter og sjøtaxi

Sjøtaxi eller charterturer med en av våre pakkeløsninger.

Vår flotte Nord Star båt på 42 fot bringer deg dit du ønsker i skjærgården vår. Båten tar opptil 12 passasjerer og det er fast timeleie som deles på antall passasjerer. Båten kan leies for en periode eller en enkelt tur. Vi tilbyr pakkeløsninger med overnatting og bespisning. Ta kontakt for mer opplysninger.

Sjekk tilgjengelighet

Vi avtaler møtested når du bestiller. Telefon: 40 40 25 07

Overnatting på Oksøy fyr - losboligen

Overnatting på losboligen på Oksøy fyr.

En rustikk opplevelse i havgapet som kombineres med fisketur, sightseeing i skjærgården og tilrettelagt bespisning.

Sjekk tilgjengelighet

Oppmøte på Blått Senter eller etter avtale.

Verftet - Ny Hellesund

Fantastisk mat og overnatting i historisk uthavn.

Ny Hellesund er en beskyttet uthavn vest for Kristiansand med en lang og viktig rolle i samhandelen mellom Nordsjøen og Baltikum helt tilbake til 1600-tallet. Verftet, som er et topp moderne hotell- og restaurantkompleks tilbyr unike opplevelser, overnatting og kulinariske opplevelser med havet som råvare.

Bestill

På Blått Senter eller etter avtale.

Opprydding i skjærgården

Vi rydder havet for plast -du kan være med!

Vi har fått i oppdrag å renske holmer og øyer i skjærgården for plast. Området vi skal rydde i 2022-23 strekker seg fra Lindesnes i vest til Ulvøysund (Lillesand) i øst. Her er en unik mulighet til å oppleve kysten vår samtidig som man gjør samfunnet en tjeneste ved å fjerne plast fra havet.

Meld deg på

Oppmøtested og tidspunkt blir bekreftet når vær- og vindforhold er tilfredsstillende.

Angler Pilot

Guidet fisketur med store muligheter for napp!

Bli med vår profesjonelle fiske-guide på en opplevelsesrik (hel- eller halvdags) tur med Ryan. En helhetlig opplevelse med fisking på utvalgte steder. Du får tilberedelse av fangsten og masse kunnskap om fisking (tips & tricks), lokalhistorie og hygge på kjøpet.

Sjekk tilgjengelighet

Vi avtaler møtested når du bestiller.

Havfiske

Fiske på dypt vann!

Bli med ut på havet og prøv deg på de store dyp. Vår havfiske-guide viser deg de gode stedene og de beste metodene. Vi går, om ønskelig, i land på steder de færreste har vært for å tilberede fangsten.

Sjekk tilgjengelighet

Oppmøte på Blått Senter, Odderøyveien 5, 4610 Kristiansand

Snorkletur

Vi viser deg fine steder å snorkle.

Bli med på tur til virkelig gode snorklesteder. Utstyr kan leies av oss. Om vannet er litt kaldt har vi også våtdrakter og blybelter til leie.

Bli med på tur

Oppmøte på avtalt sted.

Holmekamp

Mål krefter med skjærgården

Uforglemmelige opplevelser med våtdrakt og klatreutstyr. Kapteinen tar deg med til utvalgte steder med løyper i vann og på svaberg, fjell og skogl. Det krever utholdenhet, men aller mest godt humør. Mestring er nøkkelordet. Tar du utfordringen?

Påmelding

Oppmøte på Blått Senter om ikke annet oppgis. Odderøyveien 5, 4610 Kristiansand.

Havrafting

Havrafting i skjærgården.

Ut å fly på bølgene med en 30 fots RIB som drives av 500 hestekrefter. Opptil 12 gjester av gangen. Til tross for farten og spenningen er du i trygge hender hos vår kaptein som er utdannet marinejeger og vet hvor grensene går.

Sjekk tilgjengelighet

Oppmøte på Blått Senter, Odderøyveien 5, 4610 Kristiansand

Kajakktur

Guidet tur i skjærgården rundt Kristiansand.

Bli med en gruppe på tur i med våre kajakker. Vi guider deg trygt i områdene rundt Kristiansand. Det mulig å leie kajakk med fullt utstyr. For de som ikke har erfaring med kajakkpadling kan det arrangeres kurs som gjør deg trygg og lære kameratredning. For erfarne kajakkpadlere er det mulig å leie kajakk for tur på egen hånd -hvis ikke du ønsker å dra nytte av våre lommekjente guider.

Sjekk tilgjengelighet

Oppmøte på Blått Senter, Odderøyveien 5, 4610 Kristiansand